TERKINI: Video Oral Sex Anwar-Shamsidar Sudah Ada

Wednesday, 30 May 2012

TERKINI: Video Oral Sex Anwar-Shamsidar Sudah Ada. Pasaran Gelap Akan Muncul Tidak Lama Lagi.


Oleh: HHalem.

Video Oral sex diantara Anwar Ibrahim dan Shamsidar Taharin, isteri kepada Azmin Ali PKR, dijangkakan akan mengocangkan negara sekali lagi.
Video berkenaan menunjukan Anwar dan Shamsidar melakukan Oral Sex, seperti yang didedahkan oleh Nallakarupan.

Video tape berkenaan diserahkan oleh S. Nallakarupan kepada Peguam beliau Muhammad Shafee Abdullah dihadapan para pemberita di perkarangan Komplex Mahkamah Kuala Lumpur. Beliau sempat berkata kepada Peguam beliau supaya, “menjaga hak kepunyaan beliau” dan menyerahkan envelope colour koko berlakri dan berisi video.

Nalla berkata dia akan mendedahkan video tersebut di mahkamah terbuka, tetapi apabila disoal lanjut oleh pemberita, beliau hanya menyebut, “ICE CREAM”
Perhubungan terlarang Anwar-Shamsidar sudah lama diketahui, tetapi Azmin Ali hanya membuat pekak badak atas tuduhan tersebut. Beliau dipercayai mengorbankan isteri beliau kepada Anwar sebagai upahan berjuta-juta ringgit.Terjemahan bebas dari Stop The Lies >
Ada yang kata, Stop The Lies temberang, lihat berita Bernama di bawah.

....Bernama...
Presiden Parti India Malaysia (MUIP), Senator Datuk S Nallakaruppan, hari ini menyerahkan satu pita video kepada peguamnya yang beliau dakwa mengandungi bukti dalam saman fitnah RM100 juta yang difailkan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim. 

Beliau menyerahkan pita itu kepada Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah di Kompleks Mahkamah Jalan Duta di sini kira-kira 2 petang.

"Saya sudah bagi pita video itu kepada peguam saya sebagai bukti dalam kes saman ini. Apa jua bukti yang saya ada, saya sudah beri pada peguam saya. Saya mahu mereka tayangkan video itu di mahkamah. Biar mahkamah yang putuskan," katanya.

Beliau, bagaimanapun, enggan mendedahkan kandungan pita video itu.
"Saya akan berpegang teguh kepada fakta saya, saya tidak akan melarikan diri. Saya sudahpun memberi bukti kepada peguam saya. Saya kini menunggu untuk memberitahu perkara sebenar kepada mahkamah," katanya. 

Beliau juga mahu kes itu didengar secepat mungkin di mahkamah.
Pada 26 Mac, Ketua Pembangkang itu memfailkan saman terhadap Nallakaruppan berhubung perkataan-perkataan yang mencemarkan nama baiknya melalui kenyataan yang disiarkan di muka hadapan akhbar Utusan Malaysia pada 20 Mac.
Beliau turut menamakan Utusan Melayu (Malaysia) Bhd sebagai defendan kedua dan Ketua Pengarang Kumpulan akhbar berkenaan, Datuk Abdul Aziz Ishak, sebagai defendan ketiga. 

Anwar mendakwa perkataan-perkataan fitnah yang terkandung dalam artikel akhbar itu adalah palsu, tidak berasas dan disiarkan dengan niat jahat.


...............

0 comments:

Post a Comment

Pro Barisan Nasional

Pro Pakatan Rakyat

Recent Posts

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP